Mandala Roža življenja – nov začetek

Mandala jje unikatno ročno delo. Sporočilo mandale, je povezano z vibracijo 1. čakre:

*Hrabrost v meni prebuja hrabrost v tebi.*

 V spodbudo ti bom, da si povrneš fizično moč, občutek varnosti in stabilnosti, ki ga tvoje telo potrebuje. Da prebudiš pogum in realiziraš svoje ideje in cilje, izboljšaš vitalnost in sposobnost uresničevanja. Moja energija in vibracija poguma ti bosta v podporo, da prebudiš svojo strast  in voljo do življenja, povečaš občutek samozavedanja in brez težav izražaš svojo lastno identiteto.

 

Energija hrabrosti v meni ti bo v pomoč, da boš lažje zaupal/a sebi, ter cenil/a tako duhovni kot tudi materialni vidik tega sveta. V dobrem ravnotežju ti bo 1. čakra omogočila konstanten in nemoten pritok energije in ti ozavestila sposobnost, da deluješ natanko takrat, ko je to potrebno.

Astrološki simbol prve čakre je Mars.

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Ob nakupu unikatne mandale prejmete še moje brezplačno svetovanje o umestitvi mandale v prostor. Moj kontakt: 040 473 105.

Kategoriji: ,

Size Chart

Mandala je unikatno ročno delo. Tehnika: akril - mešana tehnika, z dekoracijo akrilnih kristalčkov. Velikost platna 40x80 cm. Ob nakupu unikatne mandale prejmete še moje brezplačno svetovanje o umestitvi mandale v prostor. Moj kontakt: 040 473 105.