Ogrlica Spring moment (Venera)

25,00

Ogrlica vibracijsko podpira kvaliteto Venere v naši astrološki karti.

Najkvalitetnejša lastnost Venere je prijetna in skladna, predvsem pa ženstvena in zapeljiva. Vzbuja občutek ugodja, kreativnosti in je vir lepote, nežnosti, privlačnosti. Venera je arhetip navdiha in senzualnosti, je tudi vir umetnosti, razkošja in plodnosti. Odnosi in partnerstvo sta v njeni domeni.

Spiritualno sporočilo: Vsak človek je odgovoren za to, da ga nekdo ljubi, tako kot je on sam odgovoren, da ljubi.

Venera je bila rimska boginja ljubezni in lepote

Boginja Venera je predstavljala neverjetno lepo in očarljivo dekle. Mlada, vitka, z dolgimi zlatimi lasmi, je boginja lepote Venera osvajala moška srca Adonisa, Marsa, Anchisesa in drugih. Občudovali so popolne oblike njenega obraza, sijoče oči, prelepa usta, njen nasmeh in lepoto njenih prsi.

Obstajata dve legendi o rojstvu Venere. Po eni je bila hči vrhovnega boga Jupitra in njegove žene Dione. Po drugi verziji pa hči Urana (boga neba) kateremu je njegov sin Kronos (Saturn) odrezal spolne organe in jih vrgel v morje. Seme se je pomešalo z morjem, ki se je spenilo in v tej peni je rojena Venera. Vzgojile so jo oceanske nimfe, ki so jo naučile vse, kar bi morala vedeti ženska.

Menili so tudi, da je Venera varuhinja zakona in ohranja že sklenjene zakonske zveze. Ampak samo pod pogojem, da oba zakonca prispevata k razmerju. Potem jim daje potrpljenje in veliko otrok.

V spremstvu Venere so bile tri služkinje Milosti. Utelešale so lepoto, veselje, užitek in milost. Njihove glavne vrline so veljale za dobroto in vljudnost. Simboli Milosti so bili jabolko, vrtnica, mirta.

Venerina vibracija je sorodna rojenim v znamenju Bika in Tehtnice ali pa tistim, ki imajo podznak ali Luno v teh dveh znamenjih. Med drugim nam je Venerina energija v pomoč takrat, ko si želimo več ljubezni, lepote, skladnih odnosov in zadovoljstva, pa tudi lahkotnosti, sreče in veselja.

 

Dodatna podpora:

Barva: zelena in rumeno zelena

Kristal: Watermelon Tourmaline

Bachove kapljice: za znamenje Bika – Gentian in Tehtnice – Scleranthus

Eterična olja: Vrtnica, Ylang-Ylang, Pačuli, Sandalovina, Vetiver, Sivka, Mandarina, Melisa

(ob izdelku prejmete certifikat, ki potrjuje izvor dela in avtorstvo)

Na zalogi

Kategorija:

Size Chart

Ročno izdelan obesek v velikosti 4,5 x 4,5 cm je iz polimerne mase na osnovi čebeljega voska. Zaščiten je z lakom na vodni osnovi in epoxi smolo. Ročno pletena makrame vrvica je zlate barve in prilagodljive dolžine, dolžina max.60 cm. Barva ogrlice se lahko nekoliko razlikuje od fotografij zaradi različnih nastavitev monitorja.